Medlemskap

priser och avtal

Som medlem på CrossFit Walleye får du rolig och utmanande träning i en grym miljö. Du kan antingen delta i de coach-ledda klasserna eller köra ditt eget program på open gym-ytan.

Alla är vi olika och kräver träning anpassad till vår egen nivå. Därför är klasserna vi erbjuder anpassningsbara och går att göra såväl lättare som svårare. Coacherna finns alltid på plats för att hjälpa dig att hitta rätt nivå. På så sätt ser vi till att din träning blir säker, utmanande, och effektiv.

Förutom de “vanliga” klasserna finns även pass där vi till exempel jobbar i team eller tränar på olympiska lyft. Även dessa klasser passar alla våra medlemmar, oavsett nivå.

 

 

Bli medlem

Sugen på medlemskap? Kul! Börja med att boka ett gratis prova-på-pass (eller kom förbi boxen under bemannade tider). Se instruktioner till höger. I samband med ditt prova-på pass pratar du med en av coacherna, förslagsvis den som leder passet, så får du hjälp med resten.

Prova gratis

Så här bokar du:

  1. Läs igenom listan och gå sedan till boka.
  2. På bokningssidan väljer du logga in och skapar ett konto.
  3. Välj butik i menyn till vänster.
  4. Köp (0 kr) prova på.
  5. Välj gruppass i menyn till vänster.
  6. Välj pass.
  7. Kom till boxen!

Priser

Helår: 799 kr/mån
Halvår: 899 kr/mån
Kvartal: 999 kr/mån
Utan bindningstid: 1099kr/mån
Student: 599 kr/mån*
Blåljus: 699 kr/månad**
10-kort: 1 799 kr
Drop in: 190kr

1 månads uppsägningstid. *För student är uppsägningstiden 3 månader. **Gäller när du tecknar medlemskap för 12 månader.

Personlig träning

investera i dig själv

Behöver du en extra kick i din träning? Har du ett mål du vill nå? Eller vill du komma in i en mer hälsosam livsstil med långsiktig träning och bra kost? Då rekommenderar vi dig att hoppa på ett av våra PT–paket.

Du får träffa vår personliga tränare Andreas Persson och göra en plan för dina veckor och få den bästa starten på dina nya utmaningar, både vad det gäller kosten och träningen. Vi hjälper dig framåt för att du ska nå dina mål, allt fokus är på dig. Till bokningen

Pris: 850 kr/tillfälle. Eller: 5 tillfällen – 3500 kr, 12 tillfällen – 7 200 kr. 

 

 

 

 

 

 

Idrottsmassage

och triggerpunktsbehandling

För dig som dras med en skada eller besvär, färsk eller gammal. Vi fokuserar på det problematiska området för att öka chanserna till snabbare återhämtning. Ta hjälp av Nichlas Lantz som är massage- och fysioterapeut här på CrossFit Walleye.

Idrottsmassage är en djupgående massagemetod som används för att förebygga och behandla idrottsskador. Vi arbetar med muskler, ligament och senor genom att varva massagegrepp med triggerpunktsbehandling och töjning för att släppa på muskelspänningar.

Boka din massage efter ett träningspass, inför en tävling eller på en vilodag. Har frågor eller behöver en akuttid är du välkommen att mejla Nichlas.

Pris: 450 kr/tillfälle. Eller: 6 tillfällen – 1990 kr, 9 tillfällen – 2790kr, 12 tillfällen – 7200 kr. Avbokning sker senast 12 timmar innan bokad tid.

Nichlas är legitimerad fysioterapeut och diplomerad idrottsmassör, triggerpunkts-behandlare och utbildad i dry-needling. 

 

 

Kostschema

kosten är grunden till träningen

Att hålla koll på alla proteiner, kolhydrater och fetter är inte alltid lätt. Ett kostschema hjälper dig planera ditt näringsintag så att du lättare uppnår de resultat du önskar. Kontakta oss för pris och mer information.