Välj en sida

Medlemskap

priser och avtal

Som medlem på CrossFit Walleye får du rolig och utmanande träning i en grym miljö. Du kan antingen delta i de coach-ledda klasserna eller köra ditt eget program på open gym-ytan.

Alla är vi olika och kräver träning anpassad till vår egen nivå. Därför är klasserna vi erbjuder anpassningsbara och går att göra såväl lättare som svårare. Coacherna finns alltid på plats för att hjälpa dig att hitta rätt nivå. På så sätt ser vi till att din träning blir säker, utmanande, och effektiv.

Förutom de “vanliga” klasserna finns även pass där vi till exempel jobbar i team eller tränar på olympiska lyft. Även dessa klasser passar alla våra medlemmar, oavsett nivå.

 

 

Bli medlem

Sugen på medlemskap? Kul! Börja med att boka ett gratis prova-på-pass (eller kom förbi boxen under bemannade tider). Se instruktioner till höger. I samband med ditt prova-på pass pratar du med en av coacherna, förslagsvis den som leder passet, så får du hjälp med resten.

Prova gratis

Så här bokar du:

  1. Läs igenom listan och gå sedan till boka.
  2. På bokningssidan väljer du logga in och skapar ett konto.
  3. Välj butik i menyn till vänster.
  4. Köp (0 kr) prova på.
  5. Välj gruppass i menyn till vänster.
  6. Välj pass.
  7. Kom till boxen!

Priser

Helår: 699 kr/mån
Halvår: 799 kr/mån
Kvartal: 899 kr/mån
Utan bindningstid: 999kr/mån
Student: 499 kr/mån*
Blåljus: 599 kr/månad**
10-kort: 1 799 kr
Drop in: 190kr

1 månads uppsägningstid. *För student är uppsägningstiden 3 månader. **Gäller när du tecknar medlemskap för 12 månader.

Personlig träning

och individuellt träningsupplägg

Behöver du någon som testar dina gränser, tekniktips eller bara någonting helt nytt? Oavsett vad hjälper CrossFit Walleyes personliga tränare dig att nå dina mål. Kontakta oss för mer information eller boka direkt.

Pris: 649 kr/tillfälle

 

 

 

 

 

 

Fysioterapi

och massage

Maja Nilsson är ansvarig fysioterapeut hos CrossFit Walleye och kan hjälpa till om du har skador eller besvär. Hon driver Mphysio och på hennes webbplats kan du enkelt boka en tid och läsa mer.

Mikaela Dyall Silfverbrand  är massör och rörlighetscoach hos CrossFit Walleye. Om du vill boka en tid gör du det i formuläret på bokningssidan.

Maja är legitimerad fysioterapeut och diplomerad idrottsmassör, triggerpunkts-behandlare och utbildad i dry-needling. Mikaela är diplomerad idrottsmassör, triggerpunkts-behandlare, och rörlighets-coach.

 

 

Kostschema

kosten är grunden till träningen

Att hålla koll på alla proteiner, kolhydrater och fetter är inte alltid lätt. Ett kostschema hjälper dig planera ditt näringsintag så att du lättare uppnår de resultat du önskar. Kontakta oss för pris och mer information.