Välj en sida

Medlemskap

priser och avtal

Som medlem på CrossFit Walleye får du rolig och utmanande träning i en grym miljö. Du kan antingen delta i de coach-ledda klasserna eller köra ditt eget program på open gym-ytan.

Alla är vi olika och kräver träning anpassad till vår egen nivå. Därför är klasserna vi erbjuder anpassningsbara och går att göra såväl lättare som svårare. Coacherna finns alltid på plats för att hjälpa dig att hitta rätt nivå. På så sätt ser vi till att din träning blir säker, utmanande, och effektiv.

Förutom de “vanliga” klasserna finns även pass där vi till exempel jobbar i team eller tränar på olympiska lyft. Även dessa klasser passar alla våra medlemmar, oavsett nivå.

 

 

Bli medlem idag

Sugen på medlemskap? Kul! Börja med att boka ett gratis prova-på-pass (eller kom förbi boxen under bemannade tider). Se instruktioner till höger. I samband med ditt prova-på pass pratar du med en av coacherna, förslagsvis den som leder passet, så får du hjälp med resten.

Prova gratis

Gör så här för att boka:

  1. Klicka här (öppnas i ny flik).
  2. Klicka på logga in och skapa ett konto.
  3. Välj butik i menyn till vänster.
  4. Köp (0 kr) prova på.
  5. Slutför köp.
  6. Välj gruppass i menyn till vänster.
  7. Välj pass.
  8. Kom till boxen!

Priser

Helår: 649 kr/mån
Halvår: 699 kr/mån
Kvartal: 749 kr/mån
Utan bindningstid: 799kr/mån
Student: 449 kr/mån*
Blåljus: 549 kr/månad**
10-kort: 1 499 kr

1 månads uppsägningstid. *För student är uppsägningstiden 3 månader.
**Gäller när du tecknar medlemskap för 12 månader.

Medlemsvillkor

Personlig träning

och individuellt träningsupplägg

Behöver du någon som testar dina gränser, tekniktips eller bara någonting helt nytt? Oavsett vad hjälper CrossFit Walleyes personliga tränare dig att nå dina mål. Kontakta oss för mer information eller boka direkt.

Pris: 449/60 min eller 699/90 min.

 

 

 

 

 

 

Massage

ta hand om din kropp

En kropp som tränar hårt gör ofta lite (eller mycket) ont. Ett bra sätt att behandla eller förebygga skador är massage. Maja Nilsson, tillsammans med Mikaela Dyall Silfverbrand, är CrossFit Walleyes räddare i nöden – de hjälper våra medlemmar att hålla sig hela och smärtfria. Förutom massage kan du också få hjälp med tejpning, stretchning och rehabövningar. Klicka här för att boka en tid eller hör av dig om du har frågor.

Pris (massage): från 300 kr

Maja är diplomerad idrottsmassör, triggerpunkts-behandlare, utbildad i dry-needling och blivande fysioterapeut. Mikaela är diplomerad idrottsmassör, triggerpunkts-behandlare, och rörlighets-coach.

 

 

Kostschema

kosten är grunden till träningen

Att hålla koll på alla proteiner, kolhydrater och fetter är inte alltid lätt. Ett kostschema hjälper dig planera ditt näringsintag så att du lättare uppnår de resultat du önskar. Kontakta oss för pris och mer information.