CrossFit Walleye
det bästa av träning

CrossFit Walleye är en crossfitbox I Västerås där träningsglädje och gemenskap är i fokus. Att träna hårt är viktigt, men det är också svårt att ta ut sig ordentligt om träningen inte är kul. Därför fokuserar vi på att våra medlemmar ska har kul när de tränar hos oss – på så sätt kommer resultaten av sig självt.

Hos oss finns plats för såväl motionär som elit. Oavsett om du är nybörjare inom crossfit, erfaren atlet eller någonstans däremellan ser vi fram emot att se dig i boxen. Antingen på något av de coach-ledda passen eller på open gym-ytan.

Träningen blir roligare med bra grejer och det är anledningen till att vi ständigt ser till att hålla vår utrustning uppdaterad. CrossFit Walleye är en Eleiko-certifierad crossfitbox vilket innebär att all utrustning är av högsta kvalitet från märket Eleiko. I boxen finns förutom skivstänger med en massa vikter även podier för tyngdlyftning, hantlar, kettlebells, assault bikes, roddmaskiner, ski ergs, löpband i modellen true form runner, rep, ringar, mobility-redskap, prowlers, riggar, strongmanutrustning och en hel del annat kul.

Utveckling driver oss framåt och för att du ska utvecklas finns våra duktiga coacher. De hjälper dig med tekniken och ger peppande ord som alltid får dig att orka lite, lite till. Coacherna finns på plats innan, på samt efter passen. Dessutom erbjuder vi PT, massage samt individuell träningsupplägg och kostprogram.

CrossFit Walleye är lite som en ungdomsgård, fast för både ungdomar och vuxna, och dit du kommer för att träna men får härligt häng på köpet.

grupp tranar med skivstang
grupp tranar med skivstang

Andreas Persson, Dan Bergquist, Daniella Andersson, Joachim Ålebo, Johan Pettersson, Kim Persson, Martin Hellström, Martin Persevall, Mathias Ling, Matilda Eriksson, Mikaela Dyall Silfverbrand, Nichlas Lantz & Tilda Löwenström

Crossfit Kids:
Nina Rasmusson